در این دوره یک منبع تغذیه آزمایشگاهی با ولتاژ قابل تغییر 0 تا 30 ولت و جریان دهی تا 3 آمپر(قابل تغییر) از صفر تا صد طراحی و ساخته می شود.
در مراحل مختلف ساخت این منبع تغذیه، نکات و جزئیاتی بیان شده که در طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی مختلف و همچنین در تعمیر دستگاههای مختلف می توانید به کار ببندید.
منبع تغذیه طراحی شده یک منبع تغذیه خطی است که در آن از رگولاتور خطی LM317 استفاده شده است. در بخش اول به تشریح عملکرد این رگولاتور و نکات مربوط به رنج ولتاژهای ورودی و خروجی آن و میزان جریان دهی آن پرداخته ایم. سپس مدار راه اندازی این رگولاتور را مورد بررسی قرار دادیم.
در بخش دوم ابتدا مدار کاهنده ولتاژ 220 ولت برق شهری به ولتاژ 30 ولت طراحی شده و نکات مربوط به بخش یکسوساز آن گفته شده و در ادامه، نحوه طراحی فیلتر ورودی و نکات مربوط به انتخاب خازن صافی مورد بررسی قرار گرفته است.
در بخش بعدی، ساختار منبع تغذیه را به طور کامل تحلیل کرده ایم و نکات مربوط به طراحی بلوک های مختلف این منبع تغذیه به همراه جزئیات آنها به زبان ساده بیان شده است. سپس در ادامه، مراحل مونتاژ مدار روی برد نشان داده است.
و در انتها نیز مدار مونتاژ شده با بارهای مختلف تست می شود و ولتاژ و جریان خروجی با اعمال محدودیت جریان و بدون آن اندازه گیری می شود.
این دوره برای چه کسانی مناسب است ؟
دانشجویان و فارغ التحصیلان برق و الکترونیک
اگر دانشجو و یا فارغ التحصیل برق و الکترونیک هستید و می خواهید قبل ورود به بازار کار حرفی برای گفتن داشته باشید و با اعتماد به نفس کامل کار فنی انجام بدین و یا در بحث های فنی شرکت کنید این دوره برای شما کاملا مناسب است.
افراد شاغل در زمینه الکترونیک
اگر در حوزه های مختلف الکترونیک و تعمیرات مشغول به فعالیت هستید و می خواهید دانش فنی خود را (مثل مباحث تخصصی الکترونیک ) جهت کسب درآمد بیشتر بالا ببرید، این دوره برای شما کاملا مفید خواهد بود.
افراد علاقمند به طراحی و تعمیر
اگر با الکترونیک آشنایی دارید و می خواهید درباره اصول صحیح طراحی منابع تغذیه خطی، اطلاعات کسب کنید تا بتوانید در سریعترین زمان ممکن یک منبع تغذیه آزمایشگاهی بسازید و یا تعمیر و رفع عیب کنید، این دوره برایتان مناسب است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.